2. og 11 februar: Nordic Study Fair fortsætter! – CAMPUS FRANCE TILBYDER TO EKSTRA LIVE CHATS

D. 2. februar kl. 10-17 kan du chatte direkte med en repræsentant for Campus France om optag på 1. år på videregående uddannelser i Frankrig via online portalen Admission Post Bac (APB), som netop er åben nu. Tilmeldingsperioden løber fra d. 20. januar til d. 20. marts.

Har du spørgsmål om optag via APB, så deltag i live chatten!

Chatten finder sted på følgende link

Du kan læse mere om portalen APB her, og læse om forberedelsen på overgangen fra gymnasie til universitet på det franske Uddannelsesministeriums hjemmeside.

Det er ligeledes muligt at fremsende spørgsmål om optag via APB per mail til Campus France Danmark: copenhague@campusfrance.org

 

D. 11. februar kl. 13-18 kan du chatte med repræsentanter for følgende franske sprogskoler om franskkursusophold i Frankrig.

Fleura (Université Blaise Pascal)

CCFS Fondation Robert de Sorbon

Institut Touraine

CAREL

CUEF Perpignan

Chatten finder sted på følgende link

Du vil kunne stille spørgsmål på engelsk eller fransk til de franske deltagere via den offentlige live chat, og hvis du ikke har mulighed for at chatte live på selve dagen, kan du fremsende dine spørgsmål forud for chatten via chatrummet, som findes i portalens nederste højre hjørne. Disse chat er lukkede og stilles direkte til de lokale Campus France kontorer. Du er også velkommen til at sende spørgsmål om sprogophold direkte til Campus France i Danmark på: copenhague@campusfrance.org

Læs mere generelt om sprogkursusophold her. Og for at forberede dit ophold i Frankrig, kan du også benytte den nye app « Immersion France ».  App’en er tilgængelig på mobiltelefoner og tabletter og giver dig mulighed for at undersøge, hvad du kan opleve i den region i Frankrig, hvor du planlægger at rejse hen. God rejse!

Læs generelt om studier og sprogkurser i Frankrig på Campus France i Danmarks hjemmeside