Fernisering og koncert i Institut français du Danemark
D. 28. marts
Kl. 17:30 – 19:30

 

17.30 – Fernisering for fotoudstillingen “Art in science”

 

Kom og oplev en en unik fotoudstilling! Foreningen ARTiS og Institut français du Danemark præsenterer et udvalg af smukke, farverige fotografier fra videnskabens verden.
Videnskabelige forskere deler deres undersøgelser og opdagelser gennem fotografi og giver os adgang til det uendelige små ved at vise os en ny vinkel af vores omgivelser.

Den danske forening ARTiS (Københavns Universitet) har eksisteret siden 2015 under ledelse af den franske formand Karen Martinez og arbejder med at få forskere fra hele verden til at dele deres videnskabelige opdagelser gennem et anderledes format, netop kunstfotografi.
Kunst i videnskaben: det er den vinkel, som ARTiS har valgt til at udbrede det videnskabelige arbejde, hvilket bliver gjort gennem to initativer:
– Årlig fotokonkurrence for studerende og forskere med fotografier af genstande set gennem mikroskop eller MR-scanner, der udvælges og udstilles af ARTiS
– Workshop for børn og studerende, hvor kunst og videnskab kombineres som et kreativt alternativ til læring og udbredelse af videnskabelig forskning.
Find mere information om ARTiS her: https://artis.ku.dk/

 

18.30 – Akustisk koncert med den franske musiker Magali Michaut

 

I forbindelse med ferniseringen vil der være en akustisk koncert samt lidt til ganen! Vi er henrykte over at kunne afslutte marts 2019 på frankofon vis ved at lade den franske musiker (og forsker) Magali Michaut fylde instituttet med frankofon musik.
Find mere information her: Magali Michaut à l’Institut Français