UNDER KONTROL (FR) + KHALAZER D. 29. SEPTEMBER kl. 22.00 PÅ RUST- Guldbergsgade 8, 2200 Kbh. N

Entré:  50DKK i døren

(dørene åbnes kl. 21.00)

Forvent imponerende kæbegymnastik og rytmiske kolbøtter, når den franske gruppe Under Kontrol indtager scenen. Udover at rappe på fransk giver de en opvisning i det ypperste inden for beatboxing – gruppen blev nemlig verdensmestre i denne disciplin i 2009.

Gruppens fire medlemmer MicFlow, Mister Lips, Tiko og Fayabraz har optrådt sammen med navne som Soweto Kinch, Laurent Garnier, Bernard Purdie… og er altid klar til nye musikalske møder og udfordringer. Deres liveoptrædener er en medrivende totaloplevelse af lyd og lys, med uventede stemningsskift og lydlandskaber.

Gruppen udsendte sidste år sit første album med titlen “1” last year på  I.O.T Records / Full Rhizome.

De franske mundekvilibrister får selskab af de ikke mindre virtuose Khalazer – dr Lazerlyde og Khal Allan- som efter eget udsagn kan få alt til at lyde som hip-hop, når de med stor appetit sampler løs af forskellige lyde og tekster – deres egne eller andres. Duoen havde tidligere på året stor succes på Roskilde-festivalens Apllo Countdown

Under kontrol er inviteret til Danmark af det Franske Institut og koncerten arrangeres i anledning af den Europæiske Sprogdag.

Med støtte fra Institut français Paris og Den Ingwersenske Fond.

RUST