VIDEO – GRÆNSELØSE RUM 2019 in 1′

 

Mød en række af Europas prominente tænkere inden for arkitektur, kunst, antropologi, sociologi, filosofi og musik under overskriften ‘Grænseløse Rum’.

Oplev Thomas Fleurquin, Jacques Ferrier Architecture, Sophie Wennerscheid, Pierre Mercklé, Agnes Meyer-Brandis samt Bruno Latour i samtale med Nikolaj Schultz.

Henover en gylden akse imellem BLOX og Den Sorte Diamant – Det Kgl. Bibliotek, vil der blive talt om både den sensuelle by, kærlighed i det digitale rum, klimatænkning i det globale rum, rejsen ud i det ydre rum og festen, der illuminerer byrummet.

 

Det hele sker i en musikalsk ramme sat af DISTORTION Festival – der med deres særlige 𝐴𝑁𝑇𝐼 Distortion – Onsdag indtager den stemningsfulde Bibliotekshave og Det Kgl. Biblioteks højtidelige Gamle Læsesal.

Grænseløse Rum er skabt i samarbejde mellem Institut Français, Goethe-Institut Dänemark, Dansk Arkitektur Center – DAC, DISTORTION og Den Sorte Diamant – Det Kgl. Bibliotek

PRAKTISK INFO
Dagsbillet: 200,- kr.

OBS: Billetten er gyldig til hele dagen, men enkelte talks og musikevents har begrænset kapacitet efter først-til-mølle princippet. Tjek det endelige program på facebook-eventet.
Billetsalg åbner fredag 5. april kl. 14 – vi lægger link til billetkøb her på siden.

////
Projektet er støttet af A.P. Møller og hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene formaal og William Demant Fonden. Mediepartner: Information.