Fredag d. 23. august kl. 19.30 og lørdag d. 24. august kl. 16.30 kan den franske forfatter Michel Houellebecq opleves på festivalen Lousiana Literature

Houellebecq blev født i 1956 på øen la Réunion og bliver i dag opfattet af mange som største nulevende franske forfatter. Han udgav sin første roman Extension du domaine de la lutte i 1994, men det var først med hans anden roman Les particules élémentaires (1998), at for alvor begyndte at blive berømt. Hans tredje roman Plateforme (2001) understregede hans status som (ekstremt talentfuld) “enfant terrible” inden for fransk litteratur med et særligt talent for at beskrive den seksuelle elendighed og orienteringstabet for post 68-generationen i den vestlige verden. Han er desuden dygtig til at tage pulsen i det aktuelle samfund og at tegne et visionært billede af fremtidige politiske begivenheder, som i Plateforme (attentatet 9/11), Soumission (Charlie Hebdo-attentatet) eller i hans seneste roman Sérotonine (de gule veste).

Han modtog Goncourt-prisen i 2010 for romanen La carte et le territoire og er verdens mest læste franske nulevende forfatter.

Han kommer denne weekend til Louisiana for at præsentere sin seneste roman Sérotonine.

Læs mere her HER!

Foto: © Philippe Matsas