Du har mulighed for at deltage i et gratis kursus om ERASMUS + programmet, som afholdes torsdag d. 14. november i Aarhus.

Hvordan kan min skole komme til at nyde glæde af europæiske midler? Hvordan finder jeg en partnerskole i Frankrig? Hør om de aktioner, som kan blive finansieret for jer lærere, men også for jeres skole og for jeres elever. Ønsker du at få vejledning i forbindelse med forberedelsen af din ansøgning om Erasmus+ midler? Søger du information om emnet, inden du går igang med ansøgningen?

Sted: VIA University College – Ceresbyen 24, 8000 Aarhus, Campus C, sal B2.15

Tid: 14. november 2019 kl. 13.00 – 16.00

Pris: gratis 

TILMELDING ERASMUS+ i AARHUS

Det samme kursus tilbydes i København onsdag d. 30. oktober fra kl. 13 til 16.  Læs mere her.

Desuden!!!

Dagen efter – d. 15. november 2019 – i Aarhus, organiserer vi den årlige Journée pédagogique, i samarbejde med VIA University College.

Sted: VIA University College – Ceresbyen 24, 8000 Aarhus, auditorium C1.42
Tidspunkt:  15. november 2019 kl. 9.00 – 16.30
Pris: 750 kr. som bedes indbetalt på Instituttets konto. I tilmeldingsformlaren kan du læse om de forskellige betalingsmåder.

Årets tema er “Les approches multimodales en cours de FLE”. 

I vore dage berigets undervisningen i skolen af brugen af forskellige pædagogiske tilgange som kombinerer musik, film, teater, medier og naturligvis digitale værktøjer. Hvordan kan vi styrke elevernes motivation? Hvordan kan vi forene undervisningsindholdet med elevernes interesser? Hvordan kan vi bedst støtte dem i deres læringsproces?

Du inviteres hermed til at stifte bekendtskab med nye metoder og tilgange først ved et foredrag og efterfølgende mere konkret gennem forskellige workshops.

Du kan læse mere om kurset og dagens program på den franske side om arrangementet.

Tilmelding til la Journée Pédagogique her