Kom og oplev en unik fotoudstilling! Foreningen ARTiS og Institut français du Danemark præsenterer et udvalg af smukke, farverige fotografier fra videnskabens verden.
Videnskabelige forskere deler deres undersøgelser og opdagelser gennem fotografien, giver os adgang til det infinitesimale og viser os en ny vinkel af vores omgivelser.

Siden 2015 har den danske forening ARTiS ledet af den franske formand Karen Martinez med base på Københavns Universitet opfordret forskere fra hele verden til at dele deres opdagelser gennem et anderledes format, netop kunstfotografi.
Kunst i videnskaben: det er den vinkel, som ARTiS har valgt til at udbrede det videnskabelige arbejde, hvilket bliver gjort gennem to initativer:
– Årlig fotokonkurrence: studerende eller forskere indsender fotografier af mikroskopiske genstande set gennem mikroskop eller MR-scanner, der udvælges og udstilles af foreningen
– Workshop for børn og studerende, hvor kunst og videnskab kombineres som et kreativt alternativ til læring og udbredelse af videnskabelig forskning.
Find mere information om ARTiS her: https://artis.ku.dk/

ARTiS INSTAGRAM 

Facebook-event for fernisering d. 28. marts 2019

 

Image: 
Micro – Protecting the pancreas
By Kristian Jensen