🏝Institut français du Danemark slår endnu engang dørene op til dette års nye seminar – “Rejsesamtaler”. ⛵️

Denne gang får du mulighed for at drømme dig væk fra martskulden og gå på opdagelse i Frankrigs henrivende øer – både de nære og de fjerne.

Kom med, når vi udforsker de franske øer på en rejse fra Stillehavet over Atlanterhavet og videre til Det Indiske Ocean. Her dykker vi ned i øernes geografiske forskelligheder og ser nærmere på deres kulturelle og historiske særegenheder: fra koloniseringen til til i dag. Vi taler om øernes kulinariske, kunstneriske og sproglige forskelle og dykker ned i deres unikke natur og farverige landskaber – fra vulkanske bjergskråninger til kridhvide sandstrande. Og vi gør det hele på fransk!

Vores rejsesamtaler afholdes af vores kompetente underviser, Christine, der har erfaring inden for rejsebranchen, har et rejselystent sind og har endda selv boet på l’Île de la Réunion. Til dette rejseseminar får du et indblik i Frankrigs kendte – og knap så kendte – øer samt en unik mulighed for at øve dit mundtlige franske og udvikle dit ordforråd inden for rejse-temaet – alt sammen i selskab med andre rejseglade frankofile.

Photo : la Martinique, aussi surnommée « l’île aux fleurs »

👉 For kun 180 kr. får du 2,5 times fransk sprog og kultur — og en drømmende indsigt i en del af Frankrig, du (måske) ikke vidste eksisterede.
Niveauer: B1+

Billetter: cathief@institutfrancais.dk

💥 Der er begrænsede pladser, så skynd dig at booke din plads allerede i dag!