SAUVAGE / WILD

Camille Vidal-Naquet, 2018 99 min

Fransk (engelske undertekster)

En sexarbejder, inderligt portrætteret af Félix Maritaud (‘Knife+Heart’ og ‘120 BPM’), bekymrer sig ikke om penge eller at komme frem i verdenen. Filmen krediterer ham som Leo, men han forbliver unavngivet gennem filmen, anonym, hjemløs, uden en familie og med elendigt helbred. Han hverken kan eller vil adskille følelser fra sex og behøver lige så meget fra sine klienter, som de behøver fra ham. Han er drevet af et umætteligt og ikke-diskriminerende behov for intimitet, og rettigheden til at elske og blive elsket.

JONAS/BOYS

Christophe Charrier, 2018, 82 min

Fransk (Engelske undertekster), filmens instruktør vil være til stede ved visningen d. 1. november

Enspænderen Jonas (Félix Maritaud fra ‘120 Slag i Minuttet’, ‘Wild’, ‘Knife+Heart’) bliver venner med den karismatiske Nathan—et venskab, der kommer til at forme hans ungdom. 18 år senere er Jonas en ustabil voksen, der kæmper for at finde mening med livet og klarhed over fortiden, og alle veje synes at føre til Nathan.

MATTHIAS & MAXIME

Xavier Dolan, 2019, 119 min

Fransk-canadisk (engelske undertekster)

Xavier Dolans nye film ‘Matthias & Maxime’ udforsker forholdet mellem filmens karakterer af samme navn. De to barndomsvenner bliver bedt om at dele et kys under optagelserne på en kortfilm. Kysset vækker deres latente følelser for hinanden. Snart spirer en tvivl, der konfronterer begge mænd med deres seksualitet, truer deres venskab og ændrer deres liv.