CampusArts online ansøgningsprocedure til uddannelser inden for kunst og arkitektur er åben på netværket CampusArt hjemmeside ind til d. 15. februar 2017.

BEMÆRK :  ansøgningsdokumenter i papirform eller sendt per mail skal være Campus France Paris i hænde senest d. 15. februar 2015.

CampusArt er et netværk af franske uddannelsesinstitutioner, der udbyder uddannelser inden for kunst og arkitektur. Netværket koordineres af Campus France med støtte fra det franske uddannelsesministerium, udenrigsministerium og kulturministerium, samt af foreningen ANdÉA (Association Nationale des Écoles Supérieures d’Art).

Hjemmesiden tilbyder først og fremmest generel information om kunst- og arkitekturstudier i Frankrig og hjælper dig med at orientere dig i dit valg mellem mere teoretiske kunststudier eller studier inden for anvendt kunst, samt i forhold til private eller offentlige kunststudier, eller måske deciderede universitetsstudier inden for f.eks. kunsthistorie. 

Hjemmesiden www.campusart.org giver (under visse forudsætninger) adgang til uddannelser inden for bildende kunster, arkitektur, film, kulturarv, design, visuel kommunikation, mode, musik, indretningsarkitekt etc. på følgende studieniveauer: forberedende kurser, bachelor-, master-, post-master og phd.-niveau på en lang række franske skoler.

Valget af uddannelse ledsages af en hurtig og interaktiv ansøgnigsprocedure, som gør det muligt for udenlandske studerende kun at skulle udfylde et enkelt ansøgningsdokument, som kan ses af over 95 uddannelsesinstitutioner. 

Du vil modtage et svar på din ansøgning d. 15. marts (OBS. ansøgningsperioden slutter sidst d. 15. februar 2017), så du har tid til at planlægge dit studieophold i Frankrig så tidligt som muligt.

Denne service er helt gratis ind til det øjeblik, hvor du beslutter dig for at sige ja tak til en uddannelsesplads.

Denne online ansøgningsprocedure er tilgængelig i hele verden.

Ansøgningsprocessen kalender er som følger:

  • 2. november 2016 – 15. februar  2017: online ansøgningsperiode
  • 15. februar 2017: Deadline for onlineansøgninger på CampusArts hjemmeside
  • 15. februar 2017: Deadline for papiransøgninger (sendt til Paris)
  • 15. februar 2017: telefon- eller videointerviews med udvalgte studerende.
  • 15. februar 2017: start på tilbud om forhåndsindskrivninger fra uddannelsesinstitutionerne til kandidaterne via CampusArt
  • 15. marts 2017: Sidste tilbud om forhåndsindskrivninger fra uddannelsesinstitutionerne til kandidaterne via CampusArt
  • 30. marts 2017 – 17. april 2017: Studerende takker ja eller nej til studiepladser på deres CampusArt konto
  • 15. april 2017: Deadline for bekræftelse fra de studerende på deres CampusArt konto til at begynde på en uddannelse.
  • 15. april 2017: Hjemmesiden CampusArt lukker    
  • 17. april 2017 til starten af majmåned: Forberedelse og fremsendelse af originale forhåndstilmeldings certifikater fra skolerne