Studier i Frankrig

Campus France er en organisation, der har til formål at informere og vejlede om studier og sprogkurser i Frankrig. Campus France har en lokal studievejledningsafdeling i Danmark, som er beliggende på Institut Français du Danemark. Her kan såvel danskere som udlændinge – uden at tilmelde sig på forhånd – få gratis råd og vejledning til at planlægge deres ophold i Frankrig. Campus France har en dansk hjemmeside www.danemark.campusfrance.org

Campus France informerer om studier i Frankrig, som foregår på fransk og/eller engelsk. Campus France kan også hjælpe med at finde sprogskoler i Frankrig, der tilbyder kurser i fransk for udlændinge.

Campus France Danemark deltager jævnligt i arrangementer, f.eks. studiemesser og internationale dage, som er arrangeret af danske uddannelsesinstitutioner.

Campus France kontoret i København

Maj Dannemand
Institut Français du Danemark
Østergade 18, 1. sal
1101 København K

Tlf: +45 33 38 47 00
Fax: 35 38 09 28
E-mail: copenhague@campusfrance.org
Telefontid: Mandag til fredag fra 9.00 til 14.00
Personlig henvendelse efter aftale

Henvendelse pr. telefon eller e-mail. Vejledningen er gratis, brugere skal dog selv betale udgifter til fotokopier og porto.
Ved personlig henvendelse på studievejledningskontoret har man mulighed for at få brochurer med fra franske uddannelsesinstitutioner, ligesom man kan få gode råd til at planlægge sin tur.
Forespørgsler behandles direkte hos Campus France eller sendes om nødvendigt videre til biblioteket, afdelingen for forskning og videregående uddannelser, sprogafdelingen eller kursusafdelingen ved Institut Français.
En del spørgsmål kan man selv finde svar på ved at gå ind på Campus Frances danske hjemmeside.

- søg efter informationer om videregående studier og sprogophold i Frankrig:

- søg efter en uddannelsesinstitutioner (universiteter, ingeniørhøjskoler, tekniske universiteter etc.):