Skip to Content

Studier i Frankrig

CAMPUS FRANCE

Campus France er en offentlig organisation, der har til formål at informere og vejlede om studier og sprogkurser i Frankrig.

Campus France har en lokal studievejledningsafdeling i Danmark, som er beliggende på Institut Français du Danemark. Her kan såvel danskere som udlændinge få gratis råd og vejledning til at planlægge deres ophold i Frankrig. 

Campus France Danemark tilsigter således at gøre mobiliteten nemmere for studerende, som ønsker at læse deres videregående uddannelse i Frankrig, som ønsker at forsætte deres nuværende studier i Frankrig eller som planlægger et sprogskoleophold i Frankrig. Vi oplyser om studiemuligheder i Frankrig og hjælper de studerende med at finde information om ansøgningsformaliteter, optagelseskrav, sprogkrav mm., således at de studerende får et vellykket studieophold i Frankrig.

Vi kan også være behjælpelige med at finde information om boligsøgning, legatsøgning mm.

Campus France Danemark informerer først og fremmest de studerende gennem den internationale hjemmeside, men rådgiver ligeledes studerende telefonisk og pr. mail, samt ved på forhånd aftalte personlige aftaler.

CAMPUS FRANCE DANEMARKS KONTOR I KØBENHAVN

Att. Maj Dannemand

Tlf: +45 33 38 47 00
E-mailmkd@institutfrancais.dk
Telefontid: Mandag til fredag fra 9.00 til 14.00
Personlig henvendelse efter aftale

 

– søg efter informationer om videregående studier og sprogophold i Frankrig: www.campusfrance.org

Espace Campus France Danemark kan ligeledes spille en rolle som mellemled ved oprettelse af samarbejde mellem franske og danske universiteter samt bidrage med tilrettelæggelse af møder mellem franske og danske universitetsfolk og ansatte på uddannelsesinstitutionernes internationale kontorer.  

News

Archives