FRENCH KISS udstillingen præsenterer regelbrydende kunstnere og opfordrer til interaktion mellem gæster og kunstnere.
FRENCH KISS er en offentlig udstilling under Viborg Animationsfestival, som er åben hver dag i hele festvalsugen. Udstillingen byder velkommen til dristige og uafhængige instruktører, animatorer og visuelle udviklere fra Frankrig.
FRENCH KISS udstillingen præsenterer visionære kunstnere, som udfordrer grænserne for kunstverdenen. Disse unge kunstnere vover at forestille sig og føre vejen ind i nye former for udtryk. Hvis du gerne vil se ind i fremtiden, så tag med os ind i FRENCH KISS’s kreative verden.

Kunstværkerne på udstillingen består blandt andet af værker fra Miyu Gallery, den eventyrlige Simon Rouby, Oscarnominerede Bastien Dubois, den internationalt anerkendte Céline Devaux og vores ”French Kiss kunstner” Louis Thomas, som for nyligt har skabt åbningssekvensen for den nye Minions featurefilm i helt sin egen stil. Nogle værker vil endda være til salg under udstillingen.
Disse talentfulde kunstnere vil gøre gæsterne i stand til at opdage, hvordan det berømte og farverige French Touch blander sig med sensualitet og visionær æstetik selv i almindelige historier og overskredne situationer.
Under FRENCH KISS er mange af disse kunstnere inviterede til og vil deltage i paneler og foredrag. Vi opfordrer alle gæster og kunstnere til at engagere sig med hinanden, hvilket fx inkluderer spontane tegneøjeblikke med gæster af alle aldre, som modtager en sketchblok og en blyant ved indgangen. Gæsterne vil blive aktivt involverede i tegneprocessen, mens de tager noter eller får autografer.

Læs mere om udstillingen og festivalen her