Dørene åbner kl. 20.00 – koncert kl. 21.00 billetter kan købes her

På mindre end et årti har Rone udgivet 4 kritikerroste albums og markeret sig som en af Frankrigs mest respekterede elektroniske musikere, både i studiet og på livescenen. Med hjælp fra Det Franske Institut hiver Pumpehuset og Distortion nu den franske musiker til København, for at give et eksklusivt show d. 29. maj som opvarmning til årets Distortion Festival.
Erwan Castex, aka. Rone, er opvokset nær Paris og hans tidlige elektroniske kompositioner fik straks opmærksomhed fra det franske label InFiné, der faldt over Rone’s produktioner på hedengangne MySpace. Debut-EP’en ’Bora’ fik store ord med på vejen fra blandt andre Massive Attack-grundlægger 3D samt anerkendte producere Sasha og Lee Burridge. Herefter fulgte nogle produktive år for Rone, der bosatte sig i Berlin og udgav de tre anmelderroste albums ’Spanish Breakfast’, ’Tohu Bohu’ og ’Creatures’ mellem 2009 og 2015.
Rone er lige nu aktuel med sit fjerde studiealbum ’Mirapolis’(2017), der flyder over med elegante og catchy elektroniske kompositioner og har besøg af gæstemusikere som Kazu Makino(Blonde Redhead), Bryce Dessner(The National) og Battles-trommeslager John Stanier.

Koncerten er en del af den nordiske turné French  Express, hvor RONE og Acid Arab – som kan opleves på Distortion d. 1. juni – ud over København også optræder i Stockholm og Olso. Arrangeres af Monstera, Institut français og Bureau Export sammen med de lokale spillesteder og festivaler.