Juveniles får dansegulvet til at syde med varme synthpop produktioner

Den bretonske trio Juveniles kommer for første gang til Danmark og spiller koncerter i København (VEGA) og Odense (Slagteriet), som del af en skandinavisk turné arrangeret i samarbejde med Institut français, Le Bureau Export og Monstera.

Juveniles er en fransk duo bestående af frontmand Jean-Sylvain Le Gouic og Thibault Doray. De to producere laver elektronisk dance music, som trækker klare linjer tilbage til britisk synthpop fra 80´erne.

I 2011 udgav Juveniles deres ep We Are Young, hvilket var startskuddet for den fremadstormende duo. De turnerede i Frankrig, varmede op for Hot Chip og spillede på The Great Escape Festival i 2012.

I 2013 kom det selvbetitlede debutalbum, som er produceret af Yuksek og udgivet på det franske pladeselskab Kitsuné. Siden da har bandet rejst overalt i verden.

Med deres andet album Without Warning er bandet gået i en ny retning, hvor de i langt højere grad har samarbejdet med producere som Yuksek, Helen Feng, Joakim, Clarens, LeComte og Lenparot).

Albummet er blevet indspillet på analogt-udstyr i New York sammen med trommeslager Christopher Bery (The Juan McLEan, HolyGhost! Og Yeahsayer) og bassist Ben Campel (BigData).

Without Warning
består af 80´er inficeret, emotionelle sange, der groover med lækre uptempo beats, synthflader og legesyge baslinjer. Albummet omfavner på fornemmeste vis genrer som disco, techno og acid house.

Flere oplysninger og billetsalg:

 

VEGA d. 12. november

Slagteriet d. 11. november