Spectacle/Afrobeat/Ethio-jazz 
Lørdag d. 27. april 
Dørene åbner kl: 22:00 
Koncerten starter kl: 22:30 
Pris: 140 dkk inkl. gebyr

Hele Spectacle rundes af med overdådig afro-fest. 12 mand store LES FRERES SMITH, der tidligere har givet udsolgt koncert på Global, indtager scenen med smittende blanding af Fela Kuti-inspireret afrobeat og ethio-jazz. Både før og efter koncerten leveres festen af de lokale helte i DJ-kollektivet Worldy. Aftenen præsenteres i samarbejde med TEMPI’s Roots Global Bookingnetværk.

Koncerten indgår i 2-dages festivalen ALICE Spectacle, der finder sted 26-27. april på og omkring ALICE, Nørre Allé 7 ved Sankt Hans Torv.

Der sælges et stærkt begrænset antal partoutbilletter, der giver adgang til alle koncerter. Partoutbilletter koster 350 dkk inkl. gebyr.

PARTOUTBILLET HER
Læs om det samlede festivalprogram her

LES FRERES SMITH (FR)

Der bliver trængsel på både scene og dansegulv, når de 12 musikere i Les Freres Smith, byder på hæsblæsende Fela Kuti-inspireret afrobeat. Les Freres Smith – brødrene Smith – er et musikkollektiv med base i Paris, som gennem 10 år har specialiseret sig i storslået afrobeat, tilsat groovende vibes, inspireret af ethio jazzen. De har delt scene med legender som Tony Allen, Kutiman og Franck Biyong og cementeret deres navn som et af afrobeat’ens mest eksplosive live-orkestre.
Lyt: https://youtu.be/5Wsg-mweYf0

Worldy DJs

Det eklektiske DJ-kollektiv Worldy vender plader før koncerten med Les Frères Smith og afslutter senere samme aften ALICE Spectacle med et brag af en dansefest. Worldy specialiserer sig i ikke-vestlig musik, og har flere gange sat både ALICE og Global i levende svingninger med deres uimodståelige samling af afrobeat, ethio-jazz, tropisk psych og meget mere.