De fransktalende landes køkkener er kendt for deres kvalitet og diversitet, som strækker sig fra Vietnams gadekøkken til Guadeloupes tropiske jungle. Kom med på en gastronomisk rejse gennem den frankofone kulturhistorie, når P eatery i samarbejde med Institut francais inviterer til en aften, hvor det nordiske køkken og tilgangen til lokale og sæsonbetonede råvarer forenes med frankofon gastronomi i en spændende tre-retters menu og smagning af franske naturvine.

MENU:
Phô suppe – nudler – urter
Château Rouquette
Sauvignon Blanc et Gris

Andebryst – braiseret rødkål – kartoffelpuré
Camy 2014
AOP Madiran

Chokolade – belgiske vafler
Cave Monge Granon Tradition
AOP Clairette de Die

Under middagen vil der løbende være musikalske indslag, hvor bl.a. Dawda Jobarteh spiller på Kora og Kristian Jørgen spiller Gypsy Jazz med Master Fatman som vært og DJ.

Læs mere og book din billet her: http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/1876/det-franske-institut-skt-petri-inviterer-til-en-aften-i-de-fransktalendes-landes-tegn