I anledning af den kollektive udstilling Loves me, loves me not, bliver en installation med den franske kunstner Pauline Jupin vist i Galleri Lorien fra d. 9. juni til d. 8. juli 2018

Et værelse

(Installation, poesi, performance)

Træd ind i et værelset, det har sit eget historie, men det er dit så længt du er der. Alt kan røres, det læselige kan læses, det spiselige spises osv. Og der er rum for din egen historie.
Galleri Lorien (ons.-lørdag kl. 11-18 / fri entré)

– – – – – – 
Der kommer også 2 særlige aftener : 
  • Onsdag 20/6 kl. 19: performance, oplæsning og musikalsk improvisation

Med: Mallory Patte-Serrano og Isabelle Scaviner fra det kunstneriske kollektiv L’Enjeu / Lucia Seabova fra det kunstneriske kollektiv Troubadours 21

  • Onsdag 27/6 kl. 21.30: Poesi og rødvin : kom og del dine yndlingsdigte eller dine egne – vi læser for hinanden i soveværelset.

Fransk vin fra den franske café Voulez-vous

– – – – – –

Pauline Jupin (tekst & idé)
Pauline har skrevet, siden hun kunne holde en blyant. Hun har studeret moderne litteratur og teatervidenskab, og under studierne dannede hun den interdisciplinære kunstnergruppe L’enjeu a des ailes, og skabte allerede den gang sine første værker som forfatter og instruktør. I 2011 blev hendes digtsamling Callichaos nomineret blandt finalisterne til den franske pris “Prix de la Vocation”.