PRAKTIK PÅ INSTITUT FRANÇAIS DU DANEMARK I KØBENHAVN

Periode: januar 2019 – maj/juni 2019 (fleksibel start- og slutdato)

Antal timer: 25-30 timer (3-4 dage om ugen)

Ansøgningsfrist: 21. november 2018 (samtaler afholdes løbende)

Ansøgningen sendes til: ma@institutfrancais.dk

Om Institut français du Danemark

Institut français du Danemark er Den Franske Ambassades kulturafdeling og er samtidig en del af de 100 franske institutter verden over. Instituttet promoverer fransk sprog og kultur i Danmark samt dansk-fransk forskningssamarbejde. Desuden har instituttet en sprogskole, som tilbyder franskundervisning på alle niveauer og et center, som promoverer studier i Frankrig (Campus France).

Opgaver

Du vil indgå som en integreret del af instituttet og deltage i de ugentlige aktiviteter, hvor arbejdssproget er fransk. Du vil især komme til at arbejde med to større events, la Journée de la Francophonie i marts og et debatarrangement i maj, hvor du vil assistere projektlederne i hhv. afdelingen for fransk sprog og bogkontoret. Typiske arbejdsopgaver vil være inddragelse i praktisk og logistisk planlægning og udførelse af kulturelle events, udarbejdelse af materiale/program, kommunikation og oversættelse. Gennem din praktik vil du få et godt kendskab til international kulturformidling, kommunikationsarbejde og eventplanlægning.

Kvalifikationer

  • Indskrevet på højere dansk uddannelsesinstitution
  • Stærke danskkundskaber, helst som modersmål
  • Gode franskkundskaber, både skriftlig og mundtlig
  • Interesse for det franske sprog og kultur
  • Erfaren bruger af Office-pakken og digitale værktøjer
  • Erfaring med eventplanlægning og kommunikation er en fordel, men ikke et krav
  • Ønskede personlige egenskaber: selvstændig, kreativ, initiativrig, fleksibel

Andet

Praktikken er ulønnet, og det er en forudsætning, at du skal kunne modtage SU. Du har ret til 2,5 dages ferie pr. måned. Længden og mængden af timer på praktikken er fleksibel, men gerne så tidligt på året som muligt (selvfølgelig med forbehold for dine eksamener i januar). Ved KU er der mulighed for at opnå 15 eller 30 ECTS.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktionsassistent Mette Abrahams på ma@institutfrancais.dk