Udstilling – “Degas’ metode”

Udstilling – “Degas’ metode”

Udstilling – “Degas’ metode”

Ny Carlsberg Glyptotek
fra d. 7. juni til d. 1. september 2013

Udstilling: 7.6. – 1.9. 2013
Udstillingen Degas’ metode fokuserer på nogle af de grundlæggende udfordringer  den franske maler Edgar Degas  (1834-1917)  arbejdede med på tværs af forskellige motiver, teknikker og uafhængigt af kronologi. Sommerens udstilling præsenterer en perlerække af værker, indlånt fra internationale museer og samlinger. Tilsammen vil værkerne præsentere Degas’ kunstneriske vision i tegning, maleri og skulptur. Degas er en af fransk kunst absolutte mestre og arbejder i samme periode, som ‘Impressionismen’ opstår og hans værk står i dag som et dokument over en af moderne tids mest radikale kunstnere.

Degas’ metode indeholder forskningsresultater indhentet ved hjælp af de nyeste konserveringstekniske metoder. Glyptoteket har i samarbejde med National Gallery of Art, Washington og CATS – Centre for Art Technological Studies and Conservation på Statens Museum for Kunst, gennemført tekniske analyser af Degas arbejdsproces. Hvordan arbejder han – hvordan er Degas original?

For flere oplysninger

Kommende arrangementer

Flygtige øjeblikke
Statens Museum fr Kunst
fra d. 22. september til d. 15. januar 2017
Monet-udstilling på Ordrupgaard
Ordrupgaard
fra d. 24. august til d. 4. december 2016
Fotoudstilling: “Indvielsen-den danske stamme” af Lauréline Gormsen Démonet
Byens Hegn-Rådhuspladsen
fra d. 3. juni til d. 3. december 2016