Snigpremiere på Franske Film Mandage med ’Kokken’ den 20.august kl 17.00

Snigpremiere på Franske Film Mandage med ’Kokken’ den 20.august kl 17.00

Den ’rigtige’ åbning – med ’Intouchables’! – af efterårssæsonen med Franske Film Mandage finder sted den 10. september. Allerede mandag den 20. august, klokken 17.00, er der imidlertid snigpremiere på efterårsprogrammet med en fransk, filmisk lækkerbisken, der vises uden for nummer.

Her gælder det den veloplagte kulinariske komedie ’Kokken’ med Jean Reno i hovedrollen (og i topform!) som den tre-stjernede Michelin-kok Alexandre Lagarde, der har problemer med sin restaurants ejerkreds, som vil smide superkokken på porten. Samtidig er Alexandre ved at løbe tør for nye geniale idéer til sit store menukort, og det varer ikke længe før anmelderkorpset lægger vejen forbi med kridtede notesblokke. Da det ser sortest ud for Alexandre, møder han Jacky, der bag sin nørdede facade nærer stor passion for køkkenets lyksaligheder – og tilmed besidder talent til at indfri sit potentiale. Og så er grunden gødet for et helt nyt samarbejde.

Billetter bestilles på Grand Teatrets hjemmeside www.grandteatret.dk eller over billettelefon 33151611. Bestilte billetter skal afhentes senest dagen før forestillingen.

Kommende arrangementer

Hyldest til Jacques Rivette  – retrospektiv serie i Cinemateket
Cinematket
fra d. 1. april til d. 22. maj 2016
FFM: Evolution af Lucile Hadzihalilovic
Grand teatret, Øst for Paradis
den 9. maj 2016